Támogatás

Tevékenységünk

Célunk, hogy közösséget teremtsünk – hogy megnyissuk annak útját, ahol a sérült gyerekek, fiatalok és családjaik igényei összetalálkozhatnak azokéval, akik önként, jó szándékból tenni akarnak valamit.

• Szabadidős programokat, táborokat, foglalkozásokat szervezünk a sérült gyerekeknek és fiataloknak, hogy minél több élményük legyen, a családjaik pedig pihenhessenek kicsit
  • Tanácsot, információt adunk, előadásokat szervezünk felmerülő gyógypedagógiai, orvosi, szociális kérdésekben
  • Segédeszközöket, mindennapi életvitelt támogató eszközöket szerzünk be a családoknak
  • Önkénteseinkkel sérült gyermekek felügyeletét, gondozását látjuk el
  • Összehozzuk a támogatókat és az önkénteseket azokkal, akik szívesen fogadják a segítségüket
  • Olyan programokat szervezünk, amik bemutatják, hogy a fogyatékos emberek is a társadalmunk egyenértékű és hasznos tagjai

TÁMOGASSA A KERT ALAPÍTVÁNYT!

• A KERT Alapítvány céljai megvalósításához magánszemélyek és cégek, támogatását egyaránt nagy köszönettel fogadja. • A hozzájárulásokról igény esetén hivatalos igazolást és elszámolást is ki tudunk állítani. • A KERT Alapítványt 100%-ban önkéntes, a legkülönfélébb területeken tevékenykedő emberek működtetik, így a támogatóinktól befolyó összes adományt és támogatást céljaink megvalósítására fordítjuk.